Facebook-annoncering

Strategi og målsætning

Vi arbejder med Facebook ud fra en målrettet strategi, som vi planlægger sammen med dig. Du er eksperten på din forretning.

Og derfor ved du ved bedst, om det er kontaktoplysninger, besøg i webshoppen eller flere henvendelser, der er det mest interessante for dig.

Vi sætter realistiske mål ud fra dine interesser – og indfrier dem gennem målrettede annoncer på Facebook.

facebook_segment

Udgangspunkt i dine kunder

Med Facebook-annoncer skræddersyer vi din markedsføring – og annoncerer kun til de mennesker, der har det største potentiale for at blive dine næste kunder.

Vi hjælper dig med at udvælge din målgruppe ud fra alder, bopæl og interesse. Og derefter søsætter vi annoncer, der kun rammer de kunder, der bor i nærheden af din forretning – eller har en interesse i at høre fra dig.

Grafisk design og tekstforfatning

Vores team består af mere end 60 ansatte herunder designere, tekstforfattere og specialister i Facebook. Vi har således mange kræfter på holdet, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig en helstøbt løsning. Med andre ord står vi for teksterne, grafikken og teknikken. Alle elementer er udformet kun til din forretning.

Dine annoncer fremstår således unikke og professionelle på Facebook, hvilket får din virksomhed til at skille sig ud fra dine konkurrenter.

Datadreven kampagne

Vi indsamler løbende data om din målgruppe og vurderer effekten af vores annoncering på dine vegne.

Vores specialister bruger denne viden til at fortælle dig mere om, hvilken befolkningsgruppe der er mest interesseret i at høre fra dig.

Og vi bruger dataen i vores eget arbejde med at optimere din kampagne, så effekten af din annoncer bliver større og større.

Indsamling af oplysninger om dine kunder

Vores team hjælper dig med at opsætte Facebook-annoncer, der kan samle information om dine kunder. Vores hold sammensætter unikke annoncer, hvor dine kunder kan indtaste navn, adresse, telefon, email eller andet.

Derefter kan du selv bruge oplysningerne i dit eget salgsarbejde – og henvende dig direkte til dine kunder.

Annoncer der viser vej hen
til din forretning

Vi opsætter og udruller annoncer, der ikke kun reklamerer for din forretning. Men også guider dine kunder hen til din hjemmeside, webshop eller Facebookside. Denne form for annoncer er især gode til at skabe opmærksomhed om din virksomhed.

Og det er en effektiv metode til at få flere kunder til at klikke sig ind på din webshop – eller gribe deres mobiltelefon og ringe direkte til dig.

Vitha fik dobbelt så mange klienter

Vitha Weitemeyer er en privatpraktiserende psykolog fra Søborg - og så er hun en af de første kunder hos SpotOn Marketing. Vitha samarbejdede med vores hold om flere elementer af hendes online markedsføring. I dag er hendes kalender ofte booket op i sådan en grad, at hun må takke nej til nye henvendelser.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder?

Læs flere kundehistorier

"Jeg har kun rosende ord at sige om holdet bag SpotOn.
De leverer og eksekverer opgaver som aftalt og til prisen."

- Christoffer Gade

Skal vi gøre en forskel for din forretning?

Her er Simon og Kamilla. De er henholdsvis CEO og tekstforfatter hos SpotOn Marketing. Og de er sammen med resten af vores hold med til at gøre en forskel for mere end 500 forretninger i hele Danmark.

Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Menu