En hjemmeside der får dine kunder til at føle sig velkommen.

Med en ny og indbydende hjemmeside kan du sikre dig at dine besøg bliver til henvendelser. Dine kunder bruger kun fem sekunder på at beslutte om, de vil blive på din side eller gå tilbage til Google. Du skal fange deres opmærksomhed, inden de forlader dit website. Og det hjælper vi med. Se om du får mest muligt ud af din hjemmeside her. Eller læs mere om vores arbejde.

Test din hjemmeside på ét minut Læs mere

Bedre brugeroplevelse

Skab en bedre oplevelse for dine kunder - og giv flere kunder lyst til at kontakte dig direkte fra din hjemmeside

Mobilvenligt design

Halvdelen af danskerne besøger hjemmesider fra mobiltelefon. Se godt ud på alle platforme med vores design

Flere henvendelser

Gør det nemt for dine kunder at kontakte dig med kontaktformularer og ring-mig-op-knapper

Hjemmeside

Professionelt og simpelt design

I dag besøger dine kunder din hjemmeside inden, de går ned i din forretning. Med en ny, moderne hjemmeside fremstår du mere professionel og giver et godt indtryk af din virksomhed.

Unikke hjemmesider

Din hjemmeside skal afspejle din forretning. Du kan derfor i fællesskab med vores dygtige designere være med til at udforme din hjemmeside, så den får et personligt og unikt præg, der tiltaler de besøgende.

Giv kunderne en god oplevelse

Alle tal viser, at kunder klikker sig væk fra hjemmesider, der er uoverskuelige. Vi designer din nye hjemmeside i et brugervenligt design, der gør det let for kunderne at navigere rundt på siden og i sidste ende kontakte dig.

 

 

Mobile first og responsive design

Vi designer din hjemmeside med de nyeste teknikker inden for webdesign, så din hjemmeside fremstår professionel og indbydende fra en mobil, tablet og computer. Vores designs er mobilvenlige og responsive, hvilket betyder, at din hjemmeside tilpasser sig alle størrelser på skærme.
 

Omdan dine besøg til henvendelser

Med en ny hjemmeside fra SpotOn Marketing, får du lettere ved at omdanne besøg på dit website til henvendelser. Vi bruger design, kontaktformularer, ring-op-knapper og andre funktioner til at få flere kunder til at ringe dig op.

SpotOn Navigation

SpotOn Navigation er vores egen opfindelse. Når en kunde besøger din hjemmeside fra sin smartphone, kan de med SpotOn Navigation bruge en menubjælke i bunden af dit website med deres tommelfinger, hvilket er lettere for mobilbrugerne. Her kan kunderne navigere på dit website eller ringe direkte til dig, hvilket vi kan se øger antallet af henvendelser.

Hvis du sidder med din mobiltelefon lige nu, kan du se SpotOn Navigation i bunden, da vi også bruger det her på vores egen hjemmeside.

 

Vi hjalp P. G. & Søn med en ny hjemmeside

Totalentreprenøren fra Storkøbenhavn P. G. & Søn fejrede 50-års-jubilæum i 2016 - og de er en af de mere end 500 lokale forretninger, som SpotOn Marketing har samarbejdet med. Vi hjalp blandt andet firmaet med en ny hjemmeside, der viser alle firmaets ydelser på en elegant måde.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder?

Læs flere kundehistorier

"Jeg har kun rosende ord at sige om holdet bag SpotOn.
De leverer og eksekverer opgaver som aftalt og til prisen."

- Christoffer Gade

Skal vi gøre en forskel for din forretning?

Her er Lauge og Sara. De er henholdsvis SEO Director og Customer Success Manager hos SpotOn Marketing. Og de er sammen med resten af vores hold med til at gøre en forskel for mere end 500 forretninger i hele Danmark.

Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Menu