Hej, vi hedder SpotOn Marketing!

Vi er et ungt, dansk online markedsføringsbureau i vækst med over 50 ansatte, kontor i København og Jylland og kunder fra hele Danmark. Vi vil meget gerne fortælle dig mere om, hvorfor vi vil hjælpe lokale virksomheder, og hvordan vi ændrer markedet. Men inden vi kommer for godt i gang, vil vi gerne starte med at byde dig velkommen her på vores hjemmeside. Du kan læse om resten herunder.

Mød holdet bag Ledige stillinger

Om SpotOn

Hvem vi er

SpotOn Marketing blev stiftet i 2011 og er et dansk digitalt bureau. Vi er mere end 50 ansatte fordelt på to kontorer i København og Århus. Vores vigtigste opgave er at hjælpe lokale virksomheder med at drive forretning i en digital tid. Derfor leverer vi online markedsføring, synliged, webdesign, software og andre initiativer, der styrker virksomheds online tilstedeværelse.

SpotOn Marketing samarbejder med mere end 500 danske- og internationale virksomheder.

SpotOn Marketing er ejet af Simon og Søren.


Hvad vi vil

Vores vision er at hæve niveauet for online markedsføring af lokale virksomheder.
SpotOn Marketing ønsker at være en af de stærkeste kræfter indenfor vores felt i Danmark – og gå forrest når det handler om at drive markedet i en positiv retning, hvor online marketing er til at stole på for alle lokale forretninger.

I vores øjne skal online markedsføring være nemt, gennemsigtigt og profitabelt for alle mindre virksomheder, der vil tilpasse sig den digitale verden.

Hvorfor vi er her

SpotOn Marketing eksisterer, fordi vi er løsningen på lokale forretningers problem med at få en gennemsigtig, online markedsføring, der er til at forstå.

De fleste lokale forretninger vil gerne bevæge sig fra væk fra avisannoncer og telefonbøger – og hen mod markedsføring på internettet. Men de har oplevet uigennemskuelige løsninger og manglende resultater, der bremser dem fra at gå i en digital retning i dag. Markedet for online markedsføring efterspørger kort sagt gennemsigtighed og tillid – og her er vi løsningen for vores kunder.

Vi er her, fordi vi gør det trygt for den travle virksomhedsejer at overlade ansvaret for sin annoncering og markedsføring på internettet til os som samarbejdspartner. Tankegangen om at tilbyde troværdig markedsføring er grundlaget for vores virksomhed, SpotOn Marketing.

Hvad vi gør

SpotOn Marketing arbejder hver dag med at fremme vores lokale kunders tilstedeværelse på internettet. Vi forsøger at bygge bro mellem forretning og forbruger, der får online besøgende til at blive til kunder i virkeligheden.

Vores mission er at gøre online markedsføring nemt, gennemsigtigt og profitabelt for alle lokale forretninger, der vælger vores hjælp.

Hvordan vi egentlig gør, hvad vi gør

SpotOn Marketing gør online markedsføring nemt ved at tilbyde lokale forretninger en fleksibel løsning, hvor de selv vælger, hvad de ønsker hjælp til. Vi tilbyder design af hjemmeside, Google-annoncering, Facebook-annoncering og SEO.

SpotOn Marketing gør online markedsføring gennemsigtigt ved at tilbyde vores kunder adgang til SpotOn Live, hvor de kan følge med i effekten af deres markedsføring fra deres computer eller mobiltelefon. Alle kunder kan desuden kontakte vores Customer Succes-managers, der udelukkende beskæftiger sig med vores kunders performance.

SpotOn Marketing gør online markedsføring profitabelt ved at arbejde resultatorienteret, hvor besøg og henvendelser på vores lokale kunders vegne kommer i første række. Vi vurderer vores succes ud fra vores kunders succes.

Hvem vi gør det for

SpotOn Marketing arbejder for alle lokale virksomheder, der har indset at internettet er vejen frem. Men som mangler hjælp til at markedsføre sig og efterspørger en løsning, de føler sig tryg ved.

Vi hjælper lokale forretninger med at tilpasse sig den digitale tid ved at levere online markedsføring, der er nemt, gennemsigtigt og profitabelt.

 • Januar 2009

  Simon Salomonsson, CEO, får idéen til hans firma under en rejse i Peru

 • September 2009

  Simon Salomonsson registrerer CVR-nummer i navnet ‘Simons Firma’

 • Februar 2011

  Simons Firma åbner første kontor på Blågårdsgade i København

 • Marts 2011

  Simons Firma ændrer navn til SpotOn Marketing

 • Marts 2011

  SpotOn Marketing får sin første kunde Tandlæge Peter Tillge, der stadig er kunde

 • December 2011

  SpotOn Marketing ansætter sin første medarbejder Thomas Jepsen

 • Februar 2012

  SpotOn Marketings første logo designes af det danske designtalent Tobias Birk Nielsen

 • Februar 2012

  SpotOn Marketing vokser og flytter fra Blågårdsplads til Falkoner Allé i København

 • Juli 2012

  SpotOn Marketing mangler mere plads og flytter til Kompagnistræde i København

 • September 2012

  Simon Salomonsson holder foredrag til messen ‘Iværk & Vækst’

 • Februar 2013

  Søren Andersen bliver partner i SpotOn Marketing

 • September 2014

  SpotOn Live lanceres for første gang

 • September 2014

  SpotOn Marketing flytter til Ryesgade i 400 m2 store lokaler

 • November 2015

  SpotOn Marketing åbner kontor i Århus

 • Februar 2016

  SpotOn Marketing åbner kontor i USA

 • 2016

  Årsomsætning for 36.000.000 kr. i 2016

 • Januar 2017

  SpotOn Marketing opstarter Academy, der udbyder GRATIS undervisning i håndtering af digital markedsførring

 • Juni 2017

  Opstart på Hjerteprojekt

 • September 2017

  SpotOn Live bliver GRATIS tilgængeligt for alle

 • September 2017

  Kåret af Børsen som gazelle 2017.

Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Menu