Content -og Kommunikationspraktikant

Skrevet af:
Simon Salomonsson
71990902marketing@spotonmarketing.dk

Er du en skarp og dygtig kommunikatør? Så har vi måske den rette praktikplads til dig. Vi søger en studerende, der har lysten og evnen til at udforme content til online medier.

Hvem er vi?

SpotOn Marketing er et online marketingsbureau, der består af et team af dedikerede medarbejdere med stærke kræfter inden for alle grene af online markedsføring. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en tillidsfuld service samt en profitabel og gennemsigtig løsning.

Hvad kan vi give dig?

Opgaverne som Content- og Kommunikationspraktikant spænder vidt. Under dit praktikforløb får du blandt andet erfaring med at redigere i WordPress samt udforme webtekster, SEO-tekster, blogindlæg og landingssider.

Er du

  • Glad for – og god – til at udforme content til forskellige online medier?
  • Skriftligt velformuleret og grammatisk skarp?
  • God til at finde kreative vinkler til nyt content?

Og vil du gerne

  • Være en del af et bureau i rivende udvikling?
  • Få erfaring med skriftlig kommunikation?
  • Få indsigt i online markedsføring i praksis?

Så er du lige det, vi søger!
Vil du finpudse dit kommunikative talent og udvide dit CV, så begynd det nye studieår med et praktikforløb hos os. Praktikken er ulønnet med opstart i august 2017. Du ansøger ved at udfylde formularen her på siden. Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til at kontakte os på 71 99 09 02.
Læs hvad vores tidligere praktikanter siger om SpotON Marketing

Ane:

“Fordi jeg fik de samme opgaver som de ansatte og fik lov til at tage ansvar fra dag 1, så fik jeg 120 % mere ud af praktikken, end jeg havde forestillet mig – og nu er jeg fastansat”.

Læs mere

Morten:

“Det bedste ved mit praktikforløb, var at få lov til at lave rigtige opgaver, der gav værdi for andre mennesker. Idag er jeg fastansat og er begejstret over at være en del af en god virksomhed, der vokser”.

Læs mere

Maria:

“Det har været en meget positiv oplevelse at være en del af SpotOn Marketing. Jeg har lært rigtig meget, som jeg kan bruge i mine fremtidige jobs. Jeg vil hel klart anbefale andre at søge en praktikplads hos SpotOn Marketing.”

Læs mere

Michelle:

“..Jeg blev ligeledes introduceret til online markedsføring og faktorerne bag. Efter kort tid fik jeg lov til at sidde med egne opgaver indenfor online markedsføring, heriblandt søgeordsanalyser..”

Læs mere

Danny:

“Praktikken hos SpotON har været yderst gavnlig for min udvikling, både personligt og fagligt, og sjældent har jeg lært så meget, på så kort tid. “

Læs mere

Sofie:

“Muligheden for at observerer og lære de nyeste trends inden for SEO, har betydet, at jeg føler mig et skridt foran mine medstuderende..”

Læs mere

Debat


Skrevet af:
Simon Salomonsson
71990902marketing@spotonmarketing.dk

Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Ring

Menu