Om at være praktikant hos SpotON Marketing

Maria fortæller om hendes praktik forløb hos SpotON Marketing

Som et led i min uddannelse, som markedsføringsøkonom, skulle jeg et semester i praktik. Jeg hørte om SpotOn Marketing og blev inspirerede til at søge en praktikplads hos dem, da Simon holdte et foredrag på min skole. Jeg tænkte – Her er en jeg kan lære meget af, og det kunne jeg.

Der blev taget godt imod mig, og lige fra starten af, følte jeg mig velkommen og en del af teamet. Man kan spørge om alt og de giver sig tid til at besvare alle spørgsmål.

Jeg fik hos SpotOn en masse spændende og forskellige opgaver. I de 4 måneder hvor jeg arbejdet der, lavede jeg både direct mail, tekstforfatning, oprettelse af hjemmesider, søgemaskineoptimering, markedsundersøgelser, pressemeddelelser, og fik et rigtig godt indblik i hvordan online markedsføring fungere. Jeg fik seriøse opgaver som blev brugt i virksomheden, hvilke gav mig lyst til at yde lidt ekstra.

Det har været en meget positiv oplevelse at være en del af SpotOn Marketing. Jeg har lært rigtig meget, som jeg kan bruge i mine fremtidige jobs. Jeg vil hel klart anbefale andre at søge en praktikplads hos SpotOn Marketing. De er professionelle, ved rigtig meget om online markedsføring, samtidig med at der er et godt og behageligt arbejdsmiljø.

– Maria Linnebjerg

DebatKontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Menu