Gør din webshop til et sted,
dine kunder har lyst til at besøge igen. Og igen.

Med en webshop kan du vise dine varer frem for hele verden – men du skal huske at give dine kunder en god købsoplevelse. Ellers handler de et andet sted. Vores professionelle designere hjælper dig med at skabe en webshop, der sikrer at dine kunder handler hos dig både første gang, anden gang og tredje gang.

Læs mere

Webshop

På internettet er der plads til alle
– også til din virksomhed

På internettet er der plads til dig, der vil sælge et produkt til et bredt publikum. Og til dig, der vil sælge dit unikke, nichéprodukt til fåtallet i verden.

Uanset hvilke produkter du forhandler, designer vi din nye webshop, så den viser dine varer frem på en indbydende måde, der afspejler din virksomhed.

Din webshop bliver en god forretning med Facebook

Efter vores dygtige designere har skræddersyet en unik webshop til din forretning, kan vores eksperter i marketing hjælpe dig med at sælge dine produkter. Vi sætter en webshop op for dig på Facebook, hvor det er endnu nemmere at vise dine unikke produkter frem til hele verden

Sælg lokale varer
til globale kunder

Med din egen, personlige webshop kan du give hele verden adgang til din forretning. Vis dine varer frem på en indbydende måde, der gør det nemt for dine kunder at handle hos dig. Også hvis de ikke bor i nærheden.

Omdan dine besøg til henvendelser

Med en ny hjemmeside fra SpotOn Marketing, får du lettere ved at omdanne besøg på dit website til henvendelser. Vi bruger design, kontaktformularer, ring-op-knapper og andre funktioner til at få flere kunder til at ringe dig op.

SpotOn
Navigation

Med vores egen opfindelse, SpotOn Navigation, har alle, der besøger din webshop, din menubjælke lige ved hånden. Det gør det nemmere for dem, der besøger din hjemmeside fra en mobiltelefon at handle hos dig.

Gør dem, der kigger
til dem, der køber

Vores dygtige designere hjælper dig med at få en professionel webshop, der ikke bare ser indbydende ud – men også får besøgende til at placere dine varer i deres indkøbskurv. Tal med en af vores rådgivere og hør, hvilke teknikker vi har lært af +500 kunder til at omdanne online besøg til henvendelser

Mobile first og responsive design

Vi designer din hjemmeside med de nyeste teknikker inden for webdesign, så din hjemmeside fremstår professionel og indbydende fra en mobil, tablet og computer. Vores designs er mobilvenlige og responsive, hvilket betyder, at din hjemmeside tilpasser sig alle størrelser på skærme.

Skal vi gøre en forskel for din forretning?

Her er Lauge og Sara. De er henholdsvis SEO Director og Customer Success Manager hos SpotOn Marketing. Og de er sammen med resten af vores hold med til at gøre en forskel for mere end 500 forretninger i hele Danmark.

Skriv dit navn og telefonnummer herunder – og så ringer vi i løbet af dagen.

Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Ring

Menu