Certificeret markedsføring
er troværdig markedsføring

Certificeringer er din sikkerhed for, at du får en kompatibel online markedsføring, der lever op til de professionelle krav for online annoncering. Google og Facebook bruger certificeringer til at anerkende personer og bureauer, der har deltaget i og gennemført et eller flere af deres kurser – og som derfor kan betragtes som eksperter i online annoncering.
Vi råder dig altid til at se efter certificeringer, når du vælger samarbejdspartner, da emblemerne er en god indikator på, hvem der tilbyder en kompatibel og ærlig online annoncering, som du kan forvente mere af.

Du kan læse mere om vores certificeringer herunder.

Google Partner - Premium

Google Partner-emblemet viser dig, at vores specialister har deltaget i, og gennemført, Googles egne eksamener i Google Adwords, hvor Premium er det øverste niveau.

Vores eksperter har således gjort sig fortjent til at kalde sig eksperter ved at blive opdateret med de seneste teknikker inden for online annoncering på Google.

Google Doubleclick

Google Doubleclick-emblemet viser dig, at vi er certificerede som troværdig Marketing Partner af Google i Doubleclick-platformen.

Vores specialister har deltaget i, og gennemført, kurser i platformen, hvilket gør dem i stand til at rådgive, undervise og hjælpe andre med at få succes med Googles Doubleclick.

Google Adwords

Google Adwords-emblemet viser dig, at vores specialister har deltaget i, og gennemført, Googles kurser og eksamener i markedsføring, der er målrettet Googles søgemaskine.

Det er din sikkerhed for at, når du samarbejder med os, besidder vi den nyeste viden om annoncering på Google.

Facebook Marketing Partner

Facebook Marketing Partner-emblemet viser dig, at vores specialister har deltaget i, og gennemført, kurser og eksamen i annoncering på Facebook.

Emblemet er Facebooks anerkendelse af, at vi besidder de rette kompetencer og den rette teknologi til at give dig en online markedsføring, hvor du kan forvente mere og få mere for dit marketingbudget.

Skal vi gøre en forskel for din forretning?

Her er Alexander og Biswan. De er henholdsvis Client Manager og Webdesigner hos SpotOn Marketing. Og de er sammen med resten af vores hold med til at gøre en forskel for mere end 500 forretninger i hele Danmark.

Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Menu