Scandefa 2018 – Tandlægemesse i Bella Center

Søger du viden om, hvilke tendenser der rører sig inden for online marketing er det et besøg værd, at komme forbi vores stand på SCANDEFA. Stand C2 003.

SpotOn Marketing vil igen kunne findes på årets SCANDEFA 2018

Igen i år vil SpotOn Marketing lægge vejen forbi SCANDEFA – årets fagmesse for tandlægebranchen. Vi stiller op med en stor stand i Bella Center den 12. og 13. april, hvor vi vil dele ud af vores erfaringer og kompetencer inden for online markedsføring.

På SpotOn Marketings stand vil du få mulighed for at høre oplæg om, hvordan du kan skabe vækst for din virksomhed med online marketing. Der er mange fordele ved at prioritere din online markedsføring, da det kan være en måde for dig, at fremtidssikre din tandlægeklinik. Du kan blandt andet få indsigt i, hvordan du kan øge din omsætning og indtjening gennem konkret og brugbar viden om effektiv online markedsføring.

Vi vil løbende fortælle vores besøgende om en nemmere og mere profitabel måde at få nye kunder på og give dig råd og redskaber til at få succes på nettet. Online markedsføring er en effektivt og holdbar måde for dig at skaffe flere patienter på, modtage flere kundehenvendelser og sikre større aktivitet og udbytte på din hjemmeside.

Lidt om os

I SpotOn Marketing har vi over 10 års erfaring med online markedsføring, og vi har i årenes løb hjulpet adskillige lokale virksomheder med at få succes på nettet. Vores kunders succes er det vi lever og brænder for.

Vi har spotlight på vores kunder og vi leverer kvalitet, der er “SpotOn” i forhold til vores kunders specifikke behov. Vi ved at mange mindre virksomheder helst vil bruge sin tid, på det de er bedst til og derfor har vi samlet vores ekspertviden i forskellige løsninger med fuld gennemsigtighed.

Besøg os på standen under SCANDEFA messen og få mere viden om, hvilke tendenser der rører sig inden for online marketing, hvilken effekt det har for virksomheder at prioritere den og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til succes.

Book en tid til et gratis hjemmesidetjek på Scandefa

Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Menu