Byg fundamentet for din online succes. Nu og i fremtiden.

Med søgemaskineoptimering kan du sikre dig en topplacering på Google og andre søgemaskiner. Du investerer i trafik til din hjemmeside, der giver flere køb til din forretning. Både nu. Og på den lange bane. Vores team hjælper din forretning med at komme i gang med SEO - og med at komme i mål. Du kan teste, hvordan din hjemmeside klarer sig på Google her. Eller læse mere om vores arbejde.

Test din placering på Google Læs mere

Til tops på Google

Rangerer i toppen af søgeresultaterne, når kunder søger efter en forretning ligesom din

Langsigtet løsning

Byg rygraden i din online markedsføring med en topplacering, der sikrer dig besøg, henvendelser og kunder de næste år

Se resultaterne

Hold øje med resultaterne og gevinsten af din søgemaskineoptimering med SpotOn Live

Alle veje kan føre til din hjemmeside. Gør det nemmere
med søgemaskineoptimering.

Få en topplacering på Google

Glem telefonbogen. I dag finder de fleste nemlig deres information på Google. Og derfor er det vigtigt, at din forretning er synlig, når der søges efter en virksomhed som din i dit område.

Med hjælp fra vores specialister kan du få en af de højeste placeringer på Google. Og være til at få øje på næste gang, der er brug for netop din hjælp.

Hvordan resultatet af SEO får dig til tops på Google. Hvordan søgeordet "tandlæge i nordsjælland" foreslår bestemte tandlæger i norsjælland pga. god søgemaskineoptimering(SEO) og Google my business profil. Sådan kan vi hjælpe din SEO til bedre placering på google.
 

Strategi med et klart mål

I samarbejde med vores specialister er du med til at forme den strategi, der skal føre din forretning til tops på Google. Vi begynder med en dialog om, hvilke forretningsområder du ønsker at markedsføre dig inden for.

Her fortæller vores eksperter, hvor de ser den største værdi og mulige fortjeneste for din forretning. Og derefter finder vi i fællesskab de søgeord, vi skal fokusere på i din online markedsføring.

Analyse af styrker og svagheder

En succesfuld strategi begynder med en indsigt i din position på markedet. Det samme gælder inden for SEO. Vores eksperter analyserer dine styrker, svagheder, konkurrenter og muligheder inden for dit forretningsområde.

Vi analyserer for eksempel, hvordan din nuværende hjemmeside yder på udvalgte søgeord i forhold til konkurrerende firmaer i dit lokalområde – og således skaber vi en solid grobund for en profitabel SEO-strategi.

Se for dig selv, hvordan du placerer dig, med vores SEO analyse

 
 
Danmarkskort der visualiserer effekten af lokal SEO, ved orange radar omkring nordsjælland. Med lokal seo øger du din synlighed i netop dit tområde.

Lokal markedsføring

De fleste danskere søger efter en ydelse og et lokalområde på Google, når de mangler et produkt eller en service. For eksempel “Tandlæge Nordsjælland”.

Vores specialister får din forretning til at rangere højt på både dit forretningsområde og dit lokalområde, når dine kunder leder efter netop dine ydelser.

Vi sørger også for at gøre din forretning synlig på Googles kort, når en kunde skal finde vej til din forretning. Sådan vinder du kampen om kunderne i dit lokalområde.

Vis adresse, åbningstider og kontaktnummer med Google-profil

Med SEO opretter vi en professionel profil til din forretning, der vises i højre side af Google, når kunder søger efter din hjælp. Her kan du informere dine kunder om din adresse, åbningstider, telefonnummer og vise billeder af din forretning.

Din personlige Google-profil er din måde at fremstå mere professionel – og omdanne søgninger til kunder i din forretning.

 

Tekstforfatning til din hjemmeside

Teksterne på din hjemmeside skal fokusere på dine søgeord, hvis du vil stryge til tops på Google. Vores hold består af flere dygtige tekstforfattere, der er specialister i at skrive alle slags webtekster. Det er eksempelvis blogindlæg, forsidetekster, produkttekster eller lokationssider.

Vi kan således hjælpe dig med at skrive nye, professionelle tekster til din forretning såsom blogindlæg – eller omskrive dine nuværende tekster på din hjemmeside.

Få flere anmeldelser fra dine kunder

Positive anmeldelser er tit med til at få nye kunder til at vælge din virksomhed frem for dine konkurrenters. Vores team hjælper dig med forskellige redskaber til at få endnu flere af dine glade kunder til at anmelde dig på Trustpilot, Facebook og Google.

Og vi integrerer dine anmeldelser til din Google-profil, så dine positive anmeldelser er det første dine nye kunder ser, når de søger efter din forretning på Google.

trustpilotanmeldelse fra en tilfreds kunde hos spoton. trustpilotanmeldelser hjælper på din søgmaskineoptimering.

Tandlæge Simon og Louise er nr. 1 på Google

Simon og Louise Kold er ejerne af en tandlægeklinik i Herning med mere end 20 ansatte - og de er en af de mange tandlægeklinikker som SpotOn Marketing samarbejder med i hele landet. Vi hjalp klinikken fra Midtjylland med at stryge helt til tops på Google. I dag siger de dagligt goddag til flere nye patienter - og de er endda blevet nødt til at byde nye medarbejdere velkommen også.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder?

Læs flere kundehistorier

"Jeg har kun rosende ord at sige om holdet bag SpotOn.
De leverer og eksekverer opgaver som aftalt og til prisen."

- Christoffer Gade

Skal vi gøre en forskel for din forretning?

Her er Maria og Søren. De er henholdsvis Junior Financial Controller og Partner/COO hos SpotOn Marketing. Og de er sammen med resten af vores hold med til at gøre en forskel for mere end 500 forretninger i hele Danmark.

Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Menu