SpotOn Marketing bliver en del af Søgemedier

Skrevet af:
Christoffer Kleding
ck@spotonmarketing.dk

Søgemedier A/S køber det digitale bureau SpotOn Marketing og styrker dermed deres tilstedeværelse på Sjælland og position som et af Danmarks største marketingfirmaer

Med 6.000 kunder og 204 medarbejdere er Søgemedier A/S et af de største marketingbureauer i Danmark – og nu kan selskabet kalde sig endnu større.

Søgemedier A/S afsluttede fredag d. 14. september de sidste detaljer i opkøbet af SpotOn Marketing og overtager nu bureauets 40 medarbejdere.

Bliver kun bedre

“Jeg er både stolt og glad for, at SpotOn nu bliver en del af Søgemedie-familien. Søgemedier er kendt for sine gode værdier, høje faglighed og stærke digitale løsninger – og jeg er sikker på, at vi sammen kan sætte barren for digital markedsføring i Danmark endnu højere, hvilket kommer både vores medarbejdere, vores kunder og hele markedet til gode”, siger Simon, direktør i SpotOn Marketing.

Det vil stadig være partnerne Simon Salomonsson og Søren Andersen, der står for driften af SpotOn Marketing. Og de samme medarbejdere, der fortsat vil levere gode digitale løsninger til bureauets kunder og hjælpe dem med at drive forretning i en digital tid. På længere sigt vil SpotOn ændre sit navn og blive en fast del af Søgemedier.

Den helt rigtige virksomhed

Med Søgemediers opkøb af SpotOn Marketing tilføjer selskabet sig flere erhvervsrådgivere og marketingkonsulenter, der kan styrke fagligheden på tværs af virksomheden og bidrage til at levere endnu stærkere marketingløsninger til små- og mellemstore virksomheder. Samtidig styrker Søgemedier gennem opkøbet deres position og tilstedeværelse på det sjællandske marked.

“Jeg har længe ønsket at skabe mere vækst i primært København og rykke tættere på kunderne, men vi har ventet på den helt rigtige virksomhed. SpotOn Marketing, der er et anerkendt navn i branchen, sigter efter det samme segment som Søgemedier, men de har nogle anderledes redskaber og systemer at trække på, som vi kan drage nytte af”, siger Allan Damborg, direktør og stifter af Søgemedier A/S.

Flere opkøb på vej

Søgemedier solgte i januar 2018 over 50% af sin aktieandel til kapitalfonden Adelis Equity Partners. Siden har selskabet fordoblet sin omsætning og købte fem måneder efter partnerskabet med Adelis det danske webbureau atriumWeb og det svenske SEO-bureau Defiso Media. Nu køber Søgemedier A/S så SpotOn Marketing og flere opkøb er på vej, fortæller Allan.

”Jeg ser et kæmpe uudnyttet potentiale både i og uden for Danmark, og planen er derfor også at lukke minimum to handler mere inden jul i Danmark alene”, siger Allan om fremtiden for Søgemedier-gruppen.


Skrevet af:
Christoffer Kleding
ck@spotonmarketing.dk


Kontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Ring

Menu