Relevante opgaver og ansvarsfuld praktikperiode

Jeg så et praktikopslag på Copenhagen Business Academy i Lyngby, da jeg læste til multimediedesigner. Jeg søgte og fik praktikken og blev meget godt modtaget.

I mine studier havde CMS-systemer været omdrejningspunktet i et stykke tid. Da jeg startede min praktik hos SpotOn Marketing fik jeg hurtigt lov til at løse relevante opgaver, der havde værdi for rigtige kunder. For mig gjorde det at praktikken blev ekstra ansvarsfuld og sjov.

Jeg var glad for at SpotOn Marketing var en mindre virksomhed, fordi der var tid og plads til at støtte mig i at tage det ansvar jeg gerne ville. Jeg druknede ikke i mængden – i stedet fik jeg god opbakning fra mine mangfoldige og farverige kollegaer. Man kunne altid spørge om noget og få et fornuftigt, imødekommende svar.

Mens jeg afsluttede min uddannelse, så blev jeg tilbudt fastansættelse her.

Vi har det stadig sjovt sammen på kontoret og laver mange sociale ting sammen; arrangementer som at spille squash, se fodbold sammen og at gå ud og spise god mad. Vi har også spillet paintball og dem der ville, har løbet sammen i DHL-løbet. Vi er alle sammen en del af en succesrig virksomhed i rivende udvikling og jeg synes det er fedt at være med til at præge kulturen hos os. Vi værner om den gode stemning og her er højt til loftet.

Hvis du overvejer at søge praktik i SpotOn, så kan jeg varmt anbefale dig at gøre det. Hos os vil du lære meget på meget kort tid.

– Morten Møller Nielsen

DebatKontakt

+45 7199 0902
info@spotonmarketing.dk

CVR: 34 47 64 89

Find vej

København
Hovedkontor
Ryesgade 106A, 4. sal
2100 København

Århus
Sommervej 23,
8210 Aarhus V

Luk
×

Skriv
Skriv dit navn og nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Menu